Första julklapparna

Igår fick Alva och Elliot sina första julklappar. Jag måste erkänna att de inte var väldigt engagerade i själva öppnandet (på morgonen somnade Alva med en klapp från Elliot på magen) men övriga familjemedlemmar Åhade över dessa fantastiska namntavlor …

Namntavlor från Marja Nyberg

… som vi beställde från otroligt duktiga, proffsiga och genomtrevliga Marja Nyberg. Jag, som inte ens kan rita en hand med fem fingrar anatomiskt korrekt*, blev så lycklig över att få skriva ner önskade motiv och favoritfärger och få mina ord översatta till dessa bilder. Till och med våra älskade men nu utflyttade katter fick vara med på var sitt hörn.

* När jag inför vårt bröllop blev ombedd av en kollega att visa hur min vigselring såg ut lyckades jag ge vänsterhanden sex fingrar varav tummen satt på fel sida.

7 reaktion på “Första julklapparna

  1. Skönt att höra att jag inte är den enda som inte kan rita :-) Jättefina namntavlor! Gillar de yttepytte små spindlarna :-)

    • Ja, vi är väldigt nöjda! Det är två tavlor som här är placerade ihop men vi tänkte att de ska få hänga över respektive säng när barnrummet blir färdigt. Elliot närmast dörren, Alva närmast fönstret – helt enkelt eftersom trädet ska vara i mitten! God fortsättning, Louise!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>