En liten cirkus

I veckan kom sommaren. I alla fall kändes det så. Jag har hunnit med årets premiärpicknick, Alva och Elliot livets första. I flera år har jag suttit i Tanto på somrarna och i skydd av solglasögon längtansfullt studerat andras filtar. Familjefiltarna. Nu är jag där. Mitt i kaoset.

Gräs! Alva hälsar med hela ansiktet medan jag fångar Elliot som tippar från sittande. Jord! Alva borrar ner sin napp medan jag hindrar Elliot från att välta min matlåda med allt ljummare sallad. Kladdkaka! Alva kravlar intresserat närmare föräldragruppsfikat medan jag lägger en sömnig Elliot i vagnen.

Så här trötta var barnen efteråt. Lejonet och elefanten passar väl in i vår miniatyrcirkus.

Elliot och Alva 6/5 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>