Bilderna jag hade och helt hade missat

Efter år av barnlängtan har du tusentals bilder av hur det skulle vara. Första gången du håller i henne eller honom. Första gången ni går en promenad. Du ser någon på stan eller besöker en vän och utan att du egentligen vill – kanske kämpar du till och med hårt för att hålla upp garden framför hjärtat – kopierar du scenen men klistrar in dig själv och ditt tänkta barn som huvudpersoner.

Och så får du barnet. Eller i mitt fall barnen. Och vissa bilder stämmer väl överens …

2/11 2012

… andra inte alls. Och vissa hade du helt missat. För egen del hade jag aldrig fantiserat om en tvättställning full med små, små pyjamasar. Men när den väl står där får jag tårar i ögonen.

Pyjamasar

 

 

4 reaktion på “Bilderna jag hade och helt hade missat

  1. Är inte det ganska underbart. Glädjetårar av tvätt på en ställning. Ibland är det det lilla som behövs för att få en att inse vidden av de stora sakerna ;)

  2. Den bilden visste jag inte heller om att jag hade, innan jag såg Luddes bäbiskläder hänga på tvättställningen på balkongen i Vällingby… Tydligt minne, nu när du påminner mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>