Varför jag inte bara packar upp?

Varför jag skriver ett inlägg om att jag inte hittar några kläder istället för att leta upp dem? Med en halvsovande Elliot i bärsele som jag försöker dansa till helsömn är det lättare att svänga förbi datorn på barbordet än att klättra på stegar och lyfta kartonger med korrekt hållning. Var Andreas är? Han har just avslutat försäljningen av vår gamla lägenhet. Sedan ringde han och meddelade att han åker vidare till Arlanda och kommer hem till sommaren. Jag hoppas att det var ett skämt.

4 reaktion på “Varför jag inte bara packar upp?

  1. :) Han är rolig din Andreas. När han kommer tillbaka i sommar och dom små kräver lite mer så åker du :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>