År 2012 – när orden inte räcker till

Det är nyårsafton och jag vill skriva direkt till er som läser detta. Jag vill berätta hur ni gjorde avtryck i mitt 2012. Hur mycket er glädje och er sorg har påverkat mig. Hur glad jag är att ni – oavsett om vi har känt varandra länge eller aldrig har träffats – läser detta och engagerar er i vår lilla bubbla. Men jag kan inte sammanfatta 2012 kort. Och långt hinner jag inte skriva. Jag gör det nästa år istället. Gott nytt år och ta hand om er får räcka så länge.

Så tittar jag på Alva som ligger i min famn med ett försiktigt leende och rufsigt hår. Och på Elliot som  sover bredvid oss i soffan med ena armen slängd över huvudet. Underbara barn, den här sammanfattningen av 2012 är till er. Ibland är ord överflödiga.

Mitt 2012

12 reaktion på “År 2012 – när orden inte räcker till

 1. Fina fina ni. Gott nytt år till er alla fyra. Stora kramar från Anna, Jonas och Oliver.

 2. Ibland räcker en liten vink om att ord inte räcker, för att väcka de stora orden och de stora bilderna i huvudet hos läsaren. Du gör det varje gång jag läser dig!

  Gott nytt år till alla er fyra och låt 2013 bli fantastiskt!
  All kärlek!

 3. Vi, Erik och Gunilla och Nellie och Maya önskar er er riktigt Gott Nytt År!
  Nu har vi varit och grattat Brita och är på väg hem för att servera tonfisk o gotorrfoder. kram

  • Detsamma till er! Så glad att katterna fick ett så fantastiskt nytt hem – känns väldigt bra. Jag åt just en skiva rostbiff och skar av gammal vana av en bit till Nellie ;-) Kram

 4. Ibland kan bilder säga så mycket mer än ord. Jag är tacksam för att få följa er resa. Dina bloggar och bilder på era två underverk är så roligt att få del av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>