Apropå duschen

I föregående inlägg skrev jag om en tvillingmamma som av en okänd kvinna fick frågan om tvillingföräldrar duschar. Jag minns inte vad hon svarade. Mitt svar är i alla fall: Ja, varje morgon. Fast jag är inte säker på att jag skulle ha fått ur mig den responsen om jag stod med vagnen på Coop. Då skulle jag nog ha sagt Va?, tänkt att jag måste ha hört fel och sett lagom begåvad ut. Så här ser det i alla fall ut hos oss på vardagsmorgnarna:

Elliot och Alva 1/2 2013

Hur jag ska lösa duschfrågan när de små inte längre är så små att de ligger kvar där man lägger dem har jag ingen aning om. Tips mottages gärna!

9 reaktion på “Apropå duschen

  1. Bumbo!
    Guds gåva till tvillingföräldrar!
    Här sitter de mest i dom på köksbänken och skådar ut över bilväg, fotgängare och annat som rör sig. Mycket intressant minsann. Min och blickar från förbipasserande är oslagbara, två små skruttar på rad som med stora ögon följer varje rörelse utanför fönstret.

  2. Jag ställde in barnstolen i badrummet, det kan vara mycket spännande för en liten skrutt, eller två, att titta på när mamma duschar. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>