Tre månader

Alva och Elliot blev idag tre månader. På tre månader hinner man mycket om man är alldeles ny. Man hinner fördubbla sin vikt, växa mer än en decimeter, le socialt, gråta med tårar, hålla upp huvudet, hitta sin hand, hitta mammas hår, dra hårt i mammas hår och gallskrika i hennes öra om hon inte gör som man vill, somna på rätt sida midnatt. Och så vidare.

Tremånadersdagen ägnades åt en lång promenad. Alva orkade hålla ögonen öppna en stund …

Alva 2/2 2013

… medan Elliot mestdels sov. (Finns det något tillfälle när småbarnslivet verkar så lockande som när det är dags för kyliga vinterpromenader?)

Elliot 2/2 2013

Även på promenadfronten har det hänt en del på tre månader. När barnen åkte sin första promenad var de fem dagar gamla och lämnade BB. Alla deras kläder var för stora och de rymdes i samma liggdel. De var helt lugna och sov nära, nära. Själv tyckte jag att Södermalm plötsligt var fyllt av livsfarliga övergångsställen, fuskmonterade byggnadsställningar, avgaser och rökare.

Alva och Elliot första promenaden

6 reaktion på “Tre månader

  1. GRATTIS 1 timme försent :) Oj vad tiden går fort. Kan inte förstå att dom redan är 3 månader. Det går nästan alldeles för fort. Ta vara på denna tid <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>