En annan slags träning

I morse var jag på mitt andra pass Mamma boot camp – utomhusträning för nyblivna mammor. De nyblivna barnen följer med i vagn.

I måndags gick det sådär. Elliot var vaken och missnöjd. Jag lyfte upp och tröstade. Lade ner på filt. Tog upp från filt. Gjorde några benböj med extra vikt. Lade ner på filt. Gjorde utfallssteg. Rusade tillbaka och hindrade honom från att äta jord (Kokta morötter i lagom storlek? Nej, tack. Fjolårets löv? Yes, please!). När jag i tisdags insåg att jag hade träningsvärk blev jag uppriktigt förvånad för jag kunde inte minnas att jag faktiskt hade tränat.

Idag gick det bättre. Både Elliot och Alva var vakna större delen av passet men nöjda med att agera publik och tugga på sina leksaker. Det är dock första gången i mitt träningsliv där själva övningarna är mindre ansträngande än logistiken runtomkring. Att ta sig iväg i tid med två barn som är lagom trötta, mätta, torra, rätt klädda och fastspända i en vagn som är packad med skötväska, mat, vattenflaska, picknickfilt, träningsmatta … Det känns som att förberedelserna förtjänar en egen post i träningsdagboken som jag inte hinner föra!

5 reaktion på “En annan slags träning

 1. Du är så härlig Anna :) tvillingar och bootcamp :)
  Jag va glad när jag tog mig till öppnis och hade barnet med mig ;) power to twinsmums and dads ❤

  • Du är underbart härlig du med! Tack för senast ❤ De små väger 15 kg tillsammans nu så jag försöket ligga steget före innan min rygg ger upp alldeles ;-)

   • Eller ”steget före” … vem lurar jag? Jag försöker undvika att hamna fem mil efter!

 2. Helt OT men jag skriver även här om du inte hinner gå in på mitt gamla inlägg om tvillingträffen: Det är klart att ni är välkomna! Vad roligt att ni vill bli med! Och: vilken fin blogg du har! Kram Erika

  • Åh, tack så mycket Erika! Det har du med ;-) Lycka till med flytten! Vi flyttade när tvillingarna var sex veckor …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>