Bilder av babysim

När jag längtade efter barn var det vissa begrepp som laddades extra. Jag har till exempel längtat väldigt länge efter att få gå på babysim. Utan att veta riktigt varför blev ‘babysim’ ett ord som jag fyllde med mycket skimmer. Nu har vi gått en kurs i babysim. Vi har gått upp tidigt på lördagar, stressat för att hinna äta, mata, klä och sedan trixat oss genom omklädningsprocedurer med varsin tvilling på höften. Dessa bilder hade jag förstås utelämnat när jag längtade. Själva babysimmet skimrade däremot. Så här.

alla_fyra_badarEn gul ring,

alva_badring

en blå boll,

DCIM100GOPRO

en röd matta,

alva_badmattaoch en alldeles, alldeles obetalbar min.

elliot_dyker

2 reaktion på “Bilder av babysim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>