Allt är relativt

Vi sitter på Mariatorget och äter glass. Glassen från 18 smaker är överjordiskt god. Jag köper aldrig vaniljglass men det gör Andreas och efter att ha stoppat skeden i hans bägare omdefinierar jag vaniljglass från icke-smak till kulinarisk orgasm (ja, här tar vi i). Medan jag sitter och försöker räkna ut hur snart jag kan ta mig till Timmermansgatan igen möter jag Elliots blick. Han äter mellanmål och ser lika salig ut som jag känner mig. Hans händer håller hårt, hårt i ett smörgåsrån.

5 reaktion på “Allt är relativt

      • Vi var där i veckan o jag valde, för första gången någonsin vanilj som en kula. Berättade för snubben som har det om detta blogginlägg o han svarade att han utsett vanilj till den mest underskattade smaken!

        O ja, den var sjukt god.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>