Ett (helt magiskt) år

Idag fyller Elliot och Alva ett år. Ett år. Jag har tänkt att jag borde sammanfatta året som gått men har varken haft tiden eller hittat vinkeln. Igår insåg jag att det egentligen inte behövs. Jag har redan gjort det. Hela bloggen är en sammanfattning. Jag började här.

Alva och Elliot 2/11 2012

Till Alva och Elliot: Grattis på er första födelsedag! Att vara er mamma känns helt magiskt och om ni så småningom läser detta själva hoppas jag att det framgår – mellan varenda versal och punkt, på raderna och mellan – hur oändligt mycket jag älskar er.

En reaktion på “Ett (helt magiskt) år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>