Bra och mindre bra idéer

Jag ska möta mitt stående fredagssällskap i lekparken vid Nytorget. Jag klär för första gången på Alva en ordentlig vinteroverall av typen klara-av-att-sitta-i-kalla-pölar och mössa, ställer vagnen vid balkongdörren och öppnar dörren på vid gavel. Det är en god idé för att slippa ett överhettat, skrikande barn när du klär på tvillingen. Jag klär på Elliot, mig själv, tar vagnen och går. Efter 2,5 timmar kommer vi hem till en mörk och märkligt kall lägenhet. Att inte stänga balkongdörren var en mindre bra idé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>