Vi är trötta – del 3

I juni i år tog jag denna bild efter att ha funderat en bra stund på varför mobilen inte laddades.

Det går så där att ladda

Idag verkar det vara en sån där dag igen. Jag sitter invirad i en fleecefilt och tänker att amning verkligen får en att frysa innan jag inser att elementet är avstängt. Jag klär raskt på mig och efter att ha dragit på mig en tjock, stickad tröja står jag och tittar förvirrat på behån som jag fortfarande har i handen. Jag ska därefter byta på Elliot och klär av honom enbart på överkroppen. Det går bra nu.

8 reaktion på “Vi är trötta – del 3

  1. Var beredd på fler dagar som denna! Då när jag ammade var jag lycklig ifall jag kom ihåg att knäppa amningsbhn INNAN jag öppnade ytterdörren :-) Det blir bättre dock… Älskar bilden på sladden! Ska tänka på den när jag har en strul-dag! Ha det gott med små pluttarna!

  2. Det blir bättre men vet du; det är en härlig tid som jag inte skulle byta mot något trots vimsighet, upp o ner vardag och oladdade telefoner :)

  3. Nej, vi försöker fånga dagen/timmen/minuten ;-) Och Sanna – jag har uttryckligen sagt åt Andreas att om jag går omkring halvknäppt så måste han säga till – det är inte en ny modetrend jag följer.

    • Hahaa! Tror du förresten att HAN märker det? Det gjorde inte min make efter ett tag för det blev ju det normala ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>