Sommarlovsstiltje

Jag har blivit sämre på att blogga på kvällarna. Istället för att sjunka ner i soffan med datorn virar jag mig i en filt, tar med en kopp te och smyger ut på balkongen och läser när barnen har somnat. Ikväll gick vi steget längre och klädde barnen i pyjamas, bakade in dem i filtar och la dem i vagnen. Sen gick vi ut och åt middag med en god vän. Barnen sov gott och Alva vaknade inte ens när vi några timmar senare flyttade över dem till sängarna. Elliot tittade förvirrat upp innan han greppade sin godnattkanin och somnade om. Så om jag bloggar mindre är det inte mitt fel – jag skyller helt enkelt på sommaren. Hoppas att ni har det fint!

2 reaktion på “Sommarlovsstiltje

  1. Jag kom på ikväll att jag inte läst min favoritblogg :) så kan sommaren va, trots trasiga tassar och ändrade planer.. Din blogg Anna får mig att tänka till, stanna upp, le, gråta, skratta..
    Ikväll behöver jag ingen pocket, läser ikapp min favoritblogg med en snarkande dotter brevid mig :D

    • Tack fantastiska Sandra! När jag äntligen loggade in i kväll för första gången på nästan en månad värmer dessa ord extra. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>