Pausbilder

Jag har haft en ovanligt social helg. Och väldigt trevlig. Så trevlig att jag nog har förbrukat min veckoranson av ord. Så jag lånar två bilder som Andreas tog i onsdags … Alva 20130123

… blåser upp dem rejält …

Elliot 20130123

… och låter dem avrunda veckan. Alva och Elliot har däremot sparat några vokaler. Aiiiiih hälsar Alva bestämt. Agooooh fyller Elliot i.

12 reaktion på “Pausbilder

  1. Han är bra duktig bakom kameran din make, och han har bedårande små objekt att focusera på <3

  2. Ps. Är Alva (är det Alva på översta bilden?) på väg att bli ”rocker” med tanke på hur hon håller fingrarna? ;-)

  3. Helt underbara bilder! Och tack för igår. Tror inte du förbrukat alla dina ord:-). Spara dem till nästa gång vi ses, hoppas att det inte dröjer alltför länge.

    • Tack och ja, det tror jag är okej ;-) Själv tänker jag försöka lyfta det unika hos dem lika ofta men inte alltid samtidigt. Fast just när det gäller ögonen är det oavgjort för mig!

  4. Har precis hittat till din blogg och skulle vilja kommentera varenda inlägg men det får istället sammanfattas till vilken oerhört vacker blogg det är – text och bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>