Och så maten …

Idag gjorde vi vår första beställning från MatHem. Det ligger helt i linje med mitt nya köpbeteende. Jag var sjukskriven på heltid från september. Och de gånger jag kom ut och handlade under sjukskrivningen kan räknas på Alvas små knubbiga tår. (I alla fall om vi bortser från konditoribesöken efter provtagningarna på MVC. Bra blodsocker var lika med en bulle. Eller två. Eller okej, en gång blev det tre men då var blodsockret exceptionellt bra och det var Kanelbullens dag. Och jag var extremt gravid.) Efter att barnen kom har det heller inte blivit några längre shoppingrundor så sedan ett halvår tillbaka handlar jag nästan enbart via webben. Kläder till barnen. Julklappar. Mellandagsrea. Kläder till mig själv. Ännu mer kläder till barnen. Och nu lutar det alltså åt att vi även flyttar över mathandlandet till nätet. Om ni i sommar ser någon som bortkommet står och dubbelklickar på ett par jeans på MQ är det sannolikt jag.

5 reaktion på “Och så maten …

 1. Min syrra gjorde oxå sin första beställning på mathem (eller coop, är det samma?) igår, fick det levererat idag. Supernöjda med varorna. :)
  Jag ska oxå testa, attans va skönt att slippa släpa, dra och bära.
  Och om jag ser dig klicka på ett par jeans på MQ tar jag dig till närmaste fik: kanelbulle!

 2. Skulle vilja se dig dubbelklicka på jeansen :)
  Tur att det går att shopa på nätet. Det finns ju många som inte kommer ut. Ha en bra dag med dom små.

 3. En annan ”rolig” grej med att köpa jeans efter graviditeten är att veta vilken storlek man ska ha. Hade med mig 3-4 st olika när jag köpte nya jeans efter Jack, och var ändå inte säker på att nån av dem skulle passa.

  • Jag väntar med att köpa jeans … tänker att jag snart ska komma i mina vanliga. Sist jag provade sprack de när jag lyfte upp Alva ur sittern …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>