Oanade talanger

Igår skrev jag detta på Facebook:

Ibland går man runt en halvt liv med en rätt onödig kompetens – som att få upp ett Lypsyl med enhandsgrepp på en halv sekund – och en dag är den plötsligt guld värd.

Sedan vi fick barn har jag uppenbarligen färre händer. Ibland har jag så få att ingen är ledig och då är det också bra att kunna plocka upp saker från golvet med tårna. Idag insåg jag att jag besitter ytterligare en förmåga som jag tidigare har förbisett. Jag kan puta ganska mycket med läpparna – duckface säger min yngre kusin som har koll på modebloggar. Anka eller inte … det är onekligen praktiskt att kunna förvandla munnen till krockkudde när någon är nära att skalla en på näsan och alla händer är upptagna.

I krockzonen 15/1 2013

Ni som har barn – vad har ni utvecklat för talanger?

5 reaktion på “Oanade talanger

 1. Ja du, att kunna laga mat, göra läxor, packa gympapåsar, trösta barn, banna barn ;) , mata katten och dammsuga SAMTIDIGT ;)

  Och sen att få ett dygn att bli dubbelt så långt ibland (känns det som iaf)..

  Underbar bild på er :D
  Men nu vill jag se fler pappa och bebis bilder oxå :)

  • Oj, då har jag mycket kvar att lära! Dammsuga katten och banna maten … jag antecknar ;-)

   Jag ska göra mitt bästa för att fånga Andreas med systemkameran också. I helgen ville jag ta över kameran flera gånger men då skulle han ”bara” först och sen var det dags att äta. ;-)

  • Tack Sophie! Tror faktiskt att detta är första gången jag lyckas hålla dem båda i famnen så här. Fast så många händer är som sagt inte fria ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>