Lucia – en dag av tba*

Nu har klockan passerat midnatt och det är Lucia. Jag ska gå upp tidigt och borde onekligen gå och lägga mig. Jag ska tyvärr inte gå upp tidigt för att se ett Luciatåg, delta i ett Luciatåg eller anordna ett Luciatåg (fast det vore ju rart … Elliot skulle få vara vis man och Alva tomte och själv skulle jag vara tärna för det var jag alltid på dagis (ofta den enda tärnan) och Andreas skulle få vara publik för någon måste ju vara det). Vi ska istället fira barnens första Lucia med att hinna med både MVC och BVC. På samma dag. En bisats ”innan” men ett gigantiskt projekt ”efter”.

Hoppas ni får en fin dag,
Anna

*tba = trebokstavsakronym.

En reaktion på “Lucia – en dag av tba*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>