Kraftprov

På söndag ska Andreas åka Vasaloppet. Han har 9 kilometer i benen och ska åka 90. Det är inte hans första gång, tack och lov.
Hur känns det då? undrar jag.
Bra! svarar han glatt, min eviga optimist. Det är bara att staka.

I vanliga fall är jag fascinerad av min mans fysiska kapacitet. När han springer marathon i tokvärme eller junikyla, när han cyklar en hel natt i hällregn och när han nu åker till Sälen med 9 kilometer i benen och fyra månaders avbruten sömn i bagaget. Det mesta han gör ser lätt ut. Medan jag tragglar på en nybörjarsurfbräda får Andreas en hård bräda efter några timmar och vips ställer han sig på huvudet på den (ja, bokstavligt talat) för att surfinstruktören vill ta a funny pic.

Det finns dock undantag. Du, jag är inte lika imponerad av din klassiker längre. Rakt på sak. När jag sa det? Någon timme efter förlossningen.

Andreas på skidor

4 reaktion på “Kraftprov

  1. Så klockrent sagt :P

    Hejjar på A under loppet, kommer nog gå prima men väldigt väldigt mjölksyrigt..

  2. Det är rätt Anna, det är inte mycket som slår styrkan, både mentalt och fysiskt, att föda barn. Du gjorde det dessutom två gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>