Jag tänker på vad jag äter

Jag har vänner som äter strikt LCHF, är Stockholmsvegetarianer, undviker mjöl etc. Själv brukar jag nöja mig med att ”tänka på vad jag äter”.

Ett övergivet äggJag tänker på vad jag äter även nu. Igår tänkte jag att det var ju tur att det låg en grön
banan i köket som jag kunde ta i väskan istället för frukost på väg till MVC. Och på väg från BVC fem timmar senare tänkte jag att bananen var lite väl svår att skala. Senare på kvällen tänkte jag att den halva portion oxfilépasta från Da Luigi som en väldigt god vän efterlämnade kvällen innan var en perfekt middag halvljummen. Att portionen var lite för liten tänkte jag kompensera med den pepparkakskola som samma goda vän haft med sig. Idag klockan 16 tänkte jag att det var märkligt att mitt frukostägg visst stod orört på bordet när vi just avverkat lunchen.

Och så fortsätter det. Tänkandet består, tankeinnehållet växlar.


3 reaktion på “Jag tänker på vad jag äter

  1. Det är viktigt att du äter och äter rätt. Men jag förstår dig. Har man 2 underbarn glömmer man bort sig själv tyvärr. Du kanske skall sätta in larm i mobilen som talar om att nu är det dags att äta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>