Framtidens blogginlägg?

Några har uttryckt viss förundran över att jag hinner blogga med tvillingar. Hittills har jag tagit mig tiden i tevesoffan när barnen har somnat. Nu undrar jag om det framöver kommer bli någon vakentid över? Om inläggen inom kort uteslutande ser ut så här …

Alva och Elliot blir idag så här många månader:

Alvas hand 2/4 2013Det är stort. Ungefär som Alvas nya mössa.

Alva 2/4 2013Detta (alltså månadsdagen, inte mössan) firades med en första portion gröt.

Alva äter 2/4 2013Den verkade vara ganska god.

Elliot äter 2/4 2013… vet ni vad jag gör om kvällarna. Jag torkar kladd från golv, tak och allt där emellan.

3 reaktion på “Framtidens blogginlägg?

  1. Du kommer att sluta torka snart, och då har du tid igen. Tills man måste ta stekspaden och skrapa bort det värsta. ;)

    Min lillkille gillar fortfarande att kladda och han fyller tre år i morgon. Men värst var det under grötperioden. Han avslutade en god portion gröt med att vända uppochned på plasttallriken. Sedan la han sig liksom på mage över bordet och simmade i gröten. Fick det fortgå, vilket det oftast fick eftersom han verkade njuta så av det, smetade han till slut in sig på mage och huvud. Jag har bilder där han sitter med spagettistrån långt bakom öronen, efter en helt vanlig middagsupplevelse. Han kan fortfarande komma hem från dagis med smör i nackhåret. Under den här gröt- och mosperioden åt han inte om han inte var delaktiv själv med en egen sked. Oftast geggades det bara runt med den, men man kan ju också slunga iväg rejäla salvor med en egen sked. Jag hade en speciell matningströja som jag tog på mig inför måltiderna, det var så många kläder som blev förstörda annars.

  2. Kladdet tar inte slut Anna, det förändras bara.. Nu är det i form av utspridda kläder, halvdruckna glas, våta handdukar och smuliga bord haha..
    Jag hoppas du ALDRIG slutar att blogga :)

  3. Och gröt funkar väldigt bra som stylingprodukt i håret oxå! Det tyckte iaf Ester. Hoppas ni haft en skön påsk alla fyra och att det mesta av gröten hamnar i munnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>