För er som fick änglar

Det dröjde många år innan vi fick våra små. Det blev faktiskt cirka 65 ”nej” innan det efterlängtade strecket sa ”ja”. Andra gör en annorlunda resa. Detta inlägg vill jag rikta till alla fantastiska änglaföräldrar och -familjer som fick sina efterlängtade små men inte fick behålla dem hos sig. Jag har ord för mycket men inte för att förklara hur mycket jag lider med er och samtidigt imponeras av er styrka.

Bilden nedan är tagen i en kyrka på norra Korsika 2011. Andreas råkade fotografera mig just då jag hade tänt ljus för en väldigt speciell familj med änglabarn. Jag vill nu tillägna bilden till alla er som delar upplevelsen. Jag vet att en bild egentligen inte gör någon skillnad. Förhoppningsvis kan Spädbarnsfonden göra något mer påtagligt. Alva och Elliot fick därför idag spendera sitt första barnbidrag med att köpa julklappar till varandra i deras webbutik.

Kyrka på Korsika 19/7 2011

8 reaktion på “För er som fick änglar

  1. Igår sjöng min yngsta kusin ”O helga natt” i en kyrka, och hon sjunger så vackert att jag grät. Idag gråter jag av min äldsta kusins ord.
    Ni är så fina och jag åh. <3

  2. Fint av er. Lovar att Oliver ler i sin himmel. Älskade son. Dina fina små har redan en skyddsängel, eller säkert flera, men Oliver är nog en av dem. Massa kramar till er.

    • Tack Anna – liten Oliver som skyddsängel till de små känns oerhört fint. Vi brukar försöka hitta åtminstone en del julklappar som känns särskilt meningsfulla. I år kändes Spädbarnsfonden som ett väldigt bra val. Massa kramar tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>