Elliot for president!

Sedan barnen kom har vi och vår omgivning försökt lista ut vem som är lik vem. Efter viss oenighet i början tycker nu de flesta att Alva är lik mig (särskilt de som har sett mig som barn). Elliot är mer svårbestämd. Vissa tycker att han är lik mig, andra att han är lik Andreas. Vi tycker att han är lik Andreas bror som barn.

Ibland letar min hjärna uppenbarligen efter referenser längre bort. En morgon i november vaknade jag och utbrast Elliot är ju lik Macauly Culkin. Apropå ingenting annat än sömnbrist. Idag går jag steget längre. Andreas kommer hem till en knäpptyst lägenhet och tar denna bild på en mycket yrvaken Elliot i min famn. När vi laddar över den till datorn utropar jag Åh, han ser ju precis ut som Josiah Bartlet!

Elliot 29 januari 2013

* Ni som inte har sett ”Vita huset” fick nu en anledning att göra det.

 

En reaktion på “Elliot for president!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>