Earl, sa Elliot

Både jag och Andreas älskar John Irvings ”Hotell New Hampshire”. Om du också har läst den måste du komma ihåg björnen Earl. (Och har du inte läst den fick du just ett boktips.) Elliot har samma förmåga som Earl att komma med inpass när andra samtalar. Jag och Andreas pratar och på exakt rätt ställe bräker Elliot till, ofta i sömnen. Alva? Hon bara himlar med ögonen.

Elliot 3/12 2012

4 reaktion på “Earl, sa Elliot

  1. Tack för boktips. Jag läser just nu Anna, Hanna och Johanna av Marianne Fredriksson. Hittills väldigt fin läsning :) Men jag vill ha mer mer mer, så nu har jag en till i listan :)

    • Ja, den tyckte jag med mycket om. Och ”Simon och ekarna” älskade jag i gymnasiet. Men tipsar definitivt om ”Hotell New Hapshire” sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>