Bonusbilder en onsdagsmorgon

Andreas är föräldraledig på onsdagar. Det går bra att vara hemma ”själv” de övriga dagarna. Över förväntan. Men riktigt så avslappnad som jag är när vi är fyra är jag inte när vi är tre. Eftersom barnen sällan sover samtidigt fylls dagarna då till max. Eftersom jag ammar dem en i taget försöker jag hela tiden ligga steget före för att slippa mata den ena till ackompanjemang av den andras skrik. Att gå en promenad med barnen går hur bra som helst. Att klä på dem båda och mig själv och hinna ut innan någon av oss drabbas av värmeslag är svettigare. Alltså njuter jag av egentiden med barnen men utser onsdagen till veckans mysiga bonusdag. Då hinner vi med sånt som inte hinns med annars. Som att fånga Elliots alla morgonminer.

Elliot 23 januari 2013

5 reaktion på “Bonusbilder en onsdagsmorgon

 1. Underbar bildserie på fina Elliot :) gulligt av Andreas att ta en dag i veckan ledigt så ni kan vara tillsammans även då. Förstår att du har fullt övriga dagar när du är ensam med sötnosarna. Tycker du/ni gör ett bra jobb med dom. Kram

  • Han ville hellre vara hemma något hela tiden än ihopklumpat på slutet. En del rekommenderar att man är hemma två det första halvåret med tvillingar men vi tycker att 10 veckor + 1 dag/vecka fungerar bra för oss. Inte helt säker på att de första sex månaderna är tuffast utan tror snarare att det kan bli som mest när de börjar springa åt olika håll. På detta sätt är ”min avlastning” aldrig mer än två dagar bort och när jag har slutat amma större delen av dygnet ska Andreas vara huvudansvarig på onsdagar. Det blir också en dag när vi efter amningen kan ta ett barn var och ge dem riktig egentid, typ varsin utflykt.

   Tack för bildberömmet – Elliot har mycket miner för sig ;-)

   Kram

   • Ni verkar ha en riktigt bra plan, kan också tänka mig att det blir tufft när de börjar springa runt eller rättare sagt kryper då det är första steget på vägen till att börja gå :) Tycker det verkar vara tufft när det bara är ett barn att hålla reda på när de kryper runt iallafall av den erfarenheten jag har hos mina vänner som har barn då barnen är så snabba :) men samtidigt är deras barn deras stora glädje. Kram igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>