Armband i plast

I morgon blir de små fyra månader. Då kommer de få träffa sin fjärde fadder för första gången. Han bor utomlands men är nu här på besök. Vi visade honom några bilder från BB i kväll. När jag bläddrade förbi denna bild stannade jag upp en stund. Det som fångade min blick var plastbanden runt min arm. Ett för mig, ett för Alva och ett för Elliot. Alva och Elliot hade i sin tur var sitt band runt fotleden. Banden klipper man av när man kommer hem från BB. Det är i alla fall tanken. Vi kom hem på tisdagen. På fredagen tog jag motvilligt fram saxen. Vi skulle på återkontroll på Södersjukhuset och jag ville inte att de skulle tro att jag var knäpp. Annars skulle jag (som nästan aldrig bär smycken för att jag tycker att det är obekvämt) antagligen fortfarande gå runt och snurra på dem.

Anna och tvillingarna 5/11 2012

En reaktion på “Armband i plast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>