Andra advent – på julfronten något skralt

Vi ska flytta sex dagar före julafton. Att flytta med två barn som är 1,5 månad veckan före jul i så kallat snökaos är förstås inte optimalt. Men vi är glada att vi hann köpa större boende och sälja vårt nuvarande innan barnen alls kom (både inför visningshelgen och dagen för kontraktskrivandet vaknade jag av känningar i magen och tänkte Inte än, inte än). Vi köper visserligen både flytthjälp och flyttstäd men så mycket tid till julstök finns det inte. Detta är vår enda julattiralj – en adventsljusstake sammansatt av fyra av de fem ljus som agerade rekvisita i sovrummet på lägenhetsvisningen (så mycket stake har den förstås inte, mer en tallrik att stå på).

Andra advent (9/12 2012)

Både Andreas och barnens moster Julia uttryckte idag lite försiktigt att jag väl borde ha tänt det största ljuset först så att ljusen skulle vara jämnkorta fjärde advent. Jag, som uppenbarligen är familjens realist, skakade bara på huvudet. Vi får nog vara glada om vi hittar tändstickor två gånger till och hinner färga vekarna svarta innan Kalle och hans vänner dyker upp i teverutan!

9 reaktion på “Andra advent – på julfronten något skralt

  1. :) Det där med prioriteringar….haha.

    Ta det lugnt och rå om varandra så finns det inga ljus i hela världen som inte lyser för er oavsett tändstickor. Kram på er.

  2. Kan inte annat än att hålla med Anna S. Och det kommer fler jular och då är barnen mer medvetna <3

      • Fick tips från er fader G :-) Och fastnade för du skriver väldigt bra! Håller tummarna för en smidig flytt! Håll koll på sängen bara för den är livsviktig när man har små barn! De få sekundrarna som man får sova =)

  3. det liknar mamma och pappa. De flyttade när mamma var i typ åttonde månaden eller nåt och bilderna från vår första jul, när jag då var tre månader visar mig framför en gran med fyra röda julkulor i. Det gick bra ändå ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>