9 månader i 20 bilder

I kväll diskuterade jag graviditet med en god vän. Trots att jag som tvillinggravid fick göra inte mindre än sex ultraljud hade jag på ett sätt svårt att ta in att två barn växte i min mage. Att magen blev större såg jag dock och Andreas tog många bilder. Vi hade ingen helkroppsspegel hemma den sista månaden av graviditeten men mot slutet plockade de flesta som kom på besök upp sina telefoner och bad mig posera i profil för att visa sin mamma/våra kollegor/någon annan som ville se. Nu är det ingen som tar bilder på min mage längre. Ibland är det verkligen insidan som räknas.

Magen 2012

8 reaktion på “9 månader i 20 bilder

  1. Du är så fin Anna. Ja, jag tyckte också det var svårt att verkligen förstå vad (eller alltså, man vet ju att det är en bebis, men det är en sak att veta och en annan att verkligen förstå, om du förstår vad jag menar) det var som växte därinne. Och sen när det lilla underverket kom ut så var det en aha-uppelvelse utan dess like. Trots all kunskap och teknik som vi har idag så är det svårt att verkligen förstå. Helt underbart hur som helst. Kram på dig.

    • Tack Anna <3 Ja, det är verkligen stor skillnad på att veta och att verkligen förstå. Ibland känns det nästan som att man förstår mindre ju mer man vet … Stor kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>